Дончич: Нямаме конкретни цели, стремим се към „златната“ среда

ЦСКА - Локомотив София, Данило Дончич

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич участва в пресконференцията на нападателя Димитър Митков, който беше награден за най-добър играч на 18-ия кръг в efbet Лига. Специалистът отговори на няколко въпроса. Той заяви, че цели не са му поставяни, но е реалистично да се гони средата на таблицата. По думите на Дончич ще е огромен успех за столичните „железничари“ да стигнат до седмото място и бараж за Лигата на конференциите.

„Винаги е трудно за един треньор, когато поеме отбора в средата на първенството, много неща вече са направени. Може би аз щях да ги направя по друг начин. Радвам се, че от началото на септември нещата много бързо станаха по-позитивни. Мисля, че успях много бързо да анализирам нашите футболисти и качествата им. Изиграхме може би два мача на слабо ниво“, каза Дончич.

„Цели никой не ми е давал. Само да взимаме точки и да се опитаме да вдигнем отбора на по-високо ниво. Със сигурност с добра подготовка и още 1-2 попълнения ще направим добри резултати и ще се стремим за средата на таблицата, което е реалност в този момент, както и първото място в тази група и място за Лига на конференциите, което ще е голям успех“, добави той.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ