Панайотов: Надявам се срещу Хебър да покажем лицето от последния мач

ФК ЦСКА 1948, Николай Панайотов

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди гостуването в Пазарджик на Хебър от 19-ия кръг на efbet Лига.

„Готвим се за предстоящия мач, надявам се да покажем това лице от последния мач, а дори и по-добро, защото знам, че можем повече“, започна Панайотов с очакванията си за двубоя.

„Всеки един отбор може да препъне другия. Рецептата е да покажем тази игра от последния мач, да влезем агресивно в мача, да сме концентрирани и мотивирани. Знаем на какво сме способни, знаем на какво са способни Хебър, но трябва да излезем мотивирани и да спечелим мача“, предупреди Панайотов.

Той коментира какво влияние имат победите върху отбора: „Всяка една победа носи увереност. Надявам се да им повлияе положително. Радвам се, че момчетата подходиха изключително сериозно и съм сигурен, че ако продължи, ще продължим да побеждаваме“.

„Аз лично с тези момчета не съм работил. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че срещу нас ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си. Ако не подходим сериозно, ще имаме проблеми“, коментира той многото бивши футболисти на Хебър, които играха в ЦСКА 1948.

„Всеки треньор си готви различно отборите. Преди всеки мач има анализиране на другия отбор. Дали ще е плюс за него и неговия отбор да ни разпознава по-добре, зависи от нашето представяне, не мога да коментирам него“, завърши младият наставник на „червените“.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ