Легенда на Берое: Ситуацията в клуба е притеснителна

7 Dni Sport28.11.2023
Черно море - Берое, Отбор

Легендата на Берое – Ивко Ганчев, сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за клуба. Той заяви, че реалната цел на тима е седмо или осмо място.

„Трябва да се печелят срещите. С всеки изминал мач това, което се чува из града, не е приятно. Говори се, че нещата в клуба не са добре и това е доста притеснително. Не е приятно. Все пак в Берое играят доста чуждестранни играчи, които са дошли не дотолкова да печелят високи пари, а да се продават след това. Целта е да ги забележат и затова са част от Берое. Затова и продължават да играят. Трябва да се стягат и да печелят, колкото се може повече точки“, започна Ганчев.

„Добре беше за отбора, че нямаше голяма пауза за тях. Все пак играха за Купата на България срещу Бдин и победиха с 2:1. Добре беше, защото не излязоха от игровия ритъм за мачовете. Ако не бяха играли за Купата, щеше да се търси противник за контролна среща. Бдин бяха добър противник за Купата и продължаването напред в турнира трябва да им вдъхне допълнително увереност. Не бива да се говори за умора в този етап на полусезона.

Имаше доста време за възстановяване по време на тази пауза. До края на сезона мисля, че Берое трудно може да се пребори за място сред първите шест отбора. Предполагам, че реалната цел трябва да бъде седмо или осмо място. Това е напълно реално и в този момент не е случайно, че тимът се намира в тази част на класирането. Погледнато реално това е и нивото на футболистите, които са в тима. Няма играчи, които да са толкова качествени, че да се открояват. Не знам дали новото попълнение скоро ще може да играе, но всички имат желание и амбиции. Най-вече, за да излязат на пазара. Вече има сработка между играчите“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ