Слави Т. Трифонов се завръща в най-добрата си форма, изтече истината за процеса

7 Dni Sport27.11.2023
payimage-365038

Пълна промяна предстои в програмата на Би Ти Ви, затова и Николаос Цитиридис си отива с вечерното шоу. Тя ще се види с целия си блясък през пролетния сезон от февруари нататък, но забавното предаване на стендъп комика спира още на 1 декември, пишат колегите от „24 часа“.

“В следващите дни ще споделим повече информация за финала на предаването. Програмното решение е свързано изцяло с амбицията на „бТВ“ през пролетта да предложи на зрителите обновена програма”, заявиха официално от медията. Впрочем част от промяната е и свалянето на турските сериали от праймтайма, което вече е факт.

В последния месец на годината телевизията обичайно излъчва празнична програма и част от актуалните ѝ предавания излизат във ваканция. Впрочем така беше и миналата година с “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Този път обаче то няма да се върне на екрана, като сред причините е не само обновяването на програмата, но и сравнително ниският му рейтинг.

Той не е тайна за никого, но въпреки това шоуто се задържа 4 години на екрана, защото има своята твърда аудитория и тя е предимно младежка, обясниха от телевизията. Заради младите зрители бе измислен и онлайн вариант, който се излъчва само в мрежата.

Шоуто обаче се изчерпа съдържателно, защото тв пазарът у нас е доста малък, а и известните гости бързо свършват, твърдят медийни специалисти. Затова в късните тв часове се появяват и чалга звезди въпреки недоволството на част от зрителите, които се оплакват от това дори във фейсбук. Зевзеците сред тях прогнозираха завръщане на “Шоуто на Слави” от 15 януари – едно от най-рейтинговите предавания на „бТВ“. Оттам обаче сериозно опровергаха с довода, че Слави е политическо лице и няма място на техния екран като водещ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ