Прекрасната Цвети Пиронкова заведе сина си на курс по месене

IMG_2342

Най-добрата българска тенисистка в последните години Цветана Пиронкова продължава да се забавлява извън корта. Пловдивчанката заведе 5-годишния си син Александър на курс „Изкуството да месиш хляб“ в местната пекарна „Хляб и баница – Шевица“. Главният пекар използва социалната мрежа „Инстаграм“, за да се похвали със звездния гост:

„Безкрайно щастлив съм да ви споделя, че миналата сьбота на курса за Хляб и Баница предадох своя занаят на прекрасните участници в него Цвети Пиронкова и 5-годишния й син! За мен беше изключително удоволствие и чест, защото те бяха едни от най-бързо учещите се и сръчни ученици, жадни за придобиване на нови умения!
Прекарахме си един страхотно вкусен удовлетворителен ден изпълнен с Магията на Хляба с Квас и истинската българска Баница!“.

Пиронкова сподели снимки от събитието, а от пекарната разкриха, че двете страни държат контакт и даже Цвети и Александър получават съвети по телефона.

Снимка: „Инстаграм“ профил „Хляб и баница – Шевица“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ