Феновете на ЦСКА за „Армията“: Сбъдва се една наша мечта, тук ще пишем новата си история

Стадион "Българска армия",

Феновете на ЦСКА приеха изключително развълнувано новината, че всичко около реконструкцията на стадион „Българска армия“ вече е наред.

По-рано днес от „Армията“ потвърдиха, че последният мач на стадионa, в сегашния му вид, ще се изиграе на 10.12.2023 година, а веднага след това последва вълна от коментари.

Ето някои от коментарите на привържениците под публикацията на ЦСКА във „Фейсбук“, които ТОПСПОРТ подбра специално за нашите читатели:

Красимир Ценов: Сълзи ми потекоха, мъжки сълзи! Да живее ЦСКА, сега и завинаги!!!

Биляна Миланова: Мечтата на Червена България, се сбъдва… САМО ЦСКА!!!

Елена Бориславова-Кръстева: Най-накрая! Всички трябва да бъдем на 10-ти и да се сбогуваме със стадиона, който ни даде толкова много емоции през годините.

Людмил Божинов: След тази новина хич не ми пука вече дали този сезон ще сме шампиони или не. Не очаквах да доживея и видя действия по изграждане на нов стадион, защото на „набора“ вече знам всяка изкъртена плочка наизуст.

Славчо Аспарухов: Само ЦСКА и успех във всичко – и като намерения за инфраструктурата и в спортно-технически аспект, иначе казано – титлата!

Тодор Хайдудов: Слава на Бога, Гриша Ганчев и всички които имат заслуга това да се случи! Да отупаме оняград за последно на Армията и да превключим на друго ниво. Само ЦСКА!

Антонио Лозев: Много хора си отидоха с мечтата да видят нов стадион, заради нас, тях и новото поколение. Най-сетне, дом мил дом!

Валери Арсов: Браво на ръководството, че осъществяват тази мечта на милиони фенове. Браво и на феновете, че успяха да устоят на хилядите провокации от свои и чужди врагове.

Борис Боев: Чета съобщението и плача… ЦСКА е нещо велико. ЦСКА ще бъде!

Тодор Маринов: Най-после, това исках да видя – официално да го напишат от клуба, че се започва строежът на новия стадион. Браво на собствениците. Само ЦСКА!

Имаше и по-емоционални коментари, като този на популярния привърженик Асен Мечката, който написа:

„Стъпих за пръв път на трибуните ти през 1985-та бях на 6 годинки. Почуствах магията веднага, дори още да не знаех в какво ще се превърнеш за мен! Първо стана любимото ми място, което чаках с нетърпение да посетя, след това стана зарядно на което зареждах себе си, докато неусетно се беше превърнало в мой Храм.

Обикнах те истински. Дори не мога да си представя живота без теб, но осъзнавам, че ти свърши своето. Аз и поколенията около мен пораснахме и опознахме живота на теб. Време е да вдигнем Храма за следващите поколения и дом за един по-добър ЦСКА, където ще се трупат нови победи и ще се кове новата история на нашата Светиня, заедно със съдбите на онези, които идват след нас! Само ЦСКА – преди, сега и завинаги! Да си достоен Армеец е нещо велико!

38 години си мой Храм и ще те нося в мен винаги! Време e да вдигнем Храм за следващите поколения!“

Автор: „ТопСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ