Александър Димитров: Не помня кога последно сме били 6:0, тези момчета имат бъдеще

IMG_2320

Селекционерът на България U21 Александър Димитров коментира категоричната победа с 6:0 срещу Естония в европейска квалификация. Според него младежките национали израстват всеки мач и имат голямо бъдеще, стига да имат нужния късмет.

„Резултатът малко заблуждава. Подготвяхме се от неделя за труден мач, защото аутсайдери няма. Представянето на естонците в последния мач срещу Германия ни караше да бъдем пределно концентрирани. Видяхте, че в началото играта бе двуостра“, каза Димитров.

„Поздравявам футболистите ни, защото дадоха максимума. Този отбор започна своето развитие от първия мач срещу Естония, който беше коренно различен. Поздравявам ги за това, че израстват с всеки мач и се вижда възходяща градация. За мен е удоволствие да работя с тези изключително талантливи играчи“, продължи той.

„Не помня кога за последно младежкият отбор е бил с 6:0. Тези момчета имат голямо бъдеще, стига да имат и късмет. Той ни липсваше в някои от мачовете“.

„Имаше напрежение. Всички знаехме, че този мач трябва да го вземем. Не на всяка цена, но знаехме, че трябва да бием. Това малко се отрази на играта ни в началото, но ние имаме вяра в тези играчи. Имаме добър колектив“, каза още Димитров.

Автор: „ДСпорт“
Снимка: Официална „Фейсбук“ страница „Team Bulgaria“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ