Георги Николов за мъжкия национален отбор: Трябва да си заслужа мястото

IMG_2319

Нападателят на Хебър Георги Николов заби хеттрик за България U21 при победата срещу Естония U21 в квалификация за Евро 2025. Той коментира представянето на отбора и какви са му шансовете да стигне до представителния ни тим.

„Щастливи сме от победата. Жалко, че предният двубой не взехме максималното. Няма да се предаваме до края на квалификациите. Ние излязохме със самочувствие. Показахме това, което се изисква от нас. Възползвахме се от ситуациите, които имахме. Предният мач не успяхме и това ни коства трите точки“, каза Николов.

„Искам да благодаря на моите треньори, които ми помагат. Без тях нямаше да мога да отбележа тези голове, както и помощта на моите съотборници. Всеки мач търся максимума. Няма какво да губим, излизаме мотивирани и нахъсани. Надяваме се да спечелим“, добави той.

„Вижте в момента съм тук и съм щастлив, че мога да се доказвам. Постепенно и крачка по крачка, ако си заслужа мястото“, каза таранът за „А“ отбора на България.

Автор: „ДСпорт“
Снимка: Официална „Фейсбук“ страница „Team Bulgaria“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ