100 милиона се изсипват в ЦСКА

7 Dni Sport21.11.2023
ЦСКА - Ботошани, Отбор
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Отбор

Прекрасна новина за феновете на ЦСКА, които се интересуват и следят новините около отбора си.

Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион „Българска армия“. Това е станало в понеделник (20 ноември). Още на 31 октомври жалбата, подадена от Николай Веселинов, е била отхвърлена, тъй като жалбоподателят не е представил документ за платена държавна такса.

Още тогава от Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, предвид обстоятелството, че същият не е негов адресат. В случай, че попада в кръга на заинтересованите лица, жалбоподателят е трябвало да представи съответните документи. По всичко изглежда това не е е случило и вчера делото окончателно е било прекратено.

Припомняме, че именно тази жалба отложи влизането в сила на разрешителното за реконструкция на стадиона. Логично това не се хареса на „червените“ фенове и в края на октомври феновете излязоха на протест на „Орлов мост“ с искане за нов и модерен стадион в Борисовата градина.

Новият стадион на ЦСКА ще струва около 100 млн. лева и ще бъде най-модерния в България, като ще може да приема мачове в Европа, както и тези на националния отбор по футбол за мъже, както и други гарнитури, които играят квалификации за Световно и Европейско първенство.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ