Ботев Пд се чуди как да се отърве от израелски бранител

Ботев Пловдив - Лудогорец, Рой Херман

Ботев Пд търси начин да се раздели с израелския защитник Рой Херман, пише „Мач Телеграф“. Той бе изваден от състава и пратен да тренира с втория тим на „жълто-черните“, след като се оказа ненужен за новия треньор Душан Керкез.

Израелският бранител обаче получава много солидна заплата, плюс бонуси и няма намерение да се лишава от тях. Той е обяснил на шефовете, че не е съгласен да напусне и ще остане поне до лятото. Херман е обяснил желанието си с войната в Израел и невъзможността да се върне и да играе в клуб от родината си. Договорът му с Ботев изтича през 2025 година.

Херман се надява, че нещата в Израел ще се успокоят до средата на следващата година и тогава той ще може да подпише с местен клуб. Интерес към него е имало от Апоел Беер Шева, където играе българският халф Йоан Стоянов. Херман и Стоянов имат договори с една и съща мениджърска агенция, което би улеснило евентуален трансфер. Преди всичко обаче първенството на Израел трябва да се поднови след войната в ивицата Газа.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ