Милош Петрович изнудва отбора на Локомотив Пловдив

7 Dni Sport18.11.2023
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив, Александър Василев, Мохамед Брахими, Милош Петрович

Ръководството на Локомотив Пловдив е изправено пред сериозен казус, свързан със сърбина Милош Петрович. Той не влиза в плановете на треньора Александър Томаш, но пък в неговите планове не влиза напускането на „Лаута“.

Засега опитите на шефовете да го накарат да разтрогне договора си по взаимно съгласие, удрят на камък. Неговият договор изтича през лятото, а според наредите на БФС той няма право да играе във втория тим на Локо. Това създава сериозен проблем за пловдивчани, които трябва да му плащат заплатата, без Петрович да играе.

Сърбинът дойде на „Лаута“ през 2018 година и спечели три трофея – две купи на България и една суперкупа.

През лятото на тази година обаче Томаш прецени, че 33-годишният Петрович няма да му е полезен е реши да го извади от състава. Юношата на Раднички Ниш дори не тренира със съотборниците си на един от лагерите по време на подготовката преди началото на сезона. Тогава треньорският щаб му нареди да се готви по индивидуална програма. Дега Петрович продължава да тренира с основната група и продължава да се инати и държи договорът му с клуба да бъде изпълнен до края.

Автор: „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ