Нова контузия в Левски, национал отпадна от състава

IMG_2192

Централният защитник на Левски и национал на България – Кристиан Димитров, е контузен и пропуска двубоите с Унгария и Сърбия. Новината обяви лично новият национален селекционер Илиан Илиев на брифинга си преди мача с „маджарите“.

„Кристиан Димитров е с контузия. Лека е, но няма да е на линия за двата мача“, заяви Илиев за снажния бранител.

Родните „лъвове“ посрещат Унгария утре, 16.11, на Националния стадион „Васил Левски“, а в неделя гостуват на Сърбия в Лесковац, с който двубой ще се закрие цикълът от квалификации.

За клубния на Димитров – Левски, предстои мач за Sesame Купа на България в паузата. Идната сряда, 22 ноември, „сините“ гостуват на Дунав Русе в 1/16-финален мач, за който Димитров също няма да е на линия. На наставника на столичния гранд Николай Костов ще му се наложи сериозно да прекроява защитата, тъй като Цунами и Жереми Петрис също пропускат мача с „драконите“.

След двубоя за Купата за Левски предстои столично дерби с Локомотив София в „Надежда“. Двубоят е заложен за 27 ноември, като участието на Димитров в него изглежда до последно ще бъде под въпрос.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ