Десподов: Ситуацията не е лесна, но ние нямаме какво да губим

Кирил Десподов,

Капитанът на България Кирил Десподов говори преди мача с Унгария. Футболистът на Лудогорец взе участие в пресконференция, заедно с Илиан Илиев.

„Разбира се, че не е лесно да се концентрираш в тази ситуация. Хубаво е, че в нашия отбор сме спокойни, мислим само върху мача утре. Унгария е опитен отбор с добри играчи. Играхме на „Пушкаш Арена“, не създадохме много шансове там и загубихме с 0:3, надявам се утре да създадем повече положения и да излезем от мача с високо вдигнати глави“, сподели Десподов.

„Най-важното бе да се концентрираме за мача как ще изглеждаме утре на терена. Няма футболист, който иска да играе на празни трибуни. Ние играем за България и трябва да излезем утре да играем с чест и достойнство. Отборът е спокоен, това мога да кажа“, допълни той.

„Няма какво да губим, най-важното е да излезем освободени всички в отбора. Да изпълняваме, които иска старши треньорът, да следваме плана и аз мисля, че в тези два мача ще се получат нещата. Определено всички искаме да излезем с победа и в двата мача, ще направим всичко възможно, то е ясно“, каза още капитанът на „лъвовете“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ