„Чувствам се добре в Берое. Чакам важно обаждане от легендата Масчерано!“

Локомотив Пловдив - Берое,

Нападателят на Берое Леандро Годой заяви, че се чувства все по-добре в отбора с всеки изминал ден. Той също така призна, че има амбиции да играе за националния отбор на Аржентина до 23 години и очаква обаждане от селекционера Хавиер Масчерано.

„Добре преминава адаптацията ми в Берое и се чувствам много добре. Истината е, че се чувствам все по-добре в Берое и по-комфортно с всеки изминал ден“, сподели Годой в интервю за „Racingradio“.

„Днес мисля за Берое, за клуба, в който съм и продължавам да работя много усилено, за да продължа да се развивам, но никога няма да затворя тази врата за евентуално завръщане в Расинг“, добави нападателят.

„Разбира се, човек винаги се стреми към тези неща. Трябва да работиш усилено за това, да правиш нещата добре в клуба, в който си и да се фокусираш върху живота всеки ден. Тези неща могат да се появят и аз никога няма да загубя тази надежда. Дай Боже скоро време да имам тази възможност“, каза Годой на въпрос дали очаква обаждане от селекционера на Аржентина до 23 години – Хавиер Масчерано.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ