Солбакен скочи срещу клуба си: Тъпанари! На всички показаха, че сме вкарали от засада!

1

Старши треньорът на Копенхаген Стале Солбакен бе бесен на хората в клуба си, които пуснаха в реално време на стадион „Паркен“ повторение на първия гол на Даме Н’Дойе срещу ЦСКА, който се видя, че е oт засада. Футболистите на „червените“ също видяха това на таблото на стадиона и наобиколиха турския рефер Халил Умут, който обаче заявил пред капитана Николай Бодуров, че също е погледнал повторението, но няма как да отмени попадението.

„Беше много тъпо от отговорниците за таблото да покажат това! Голът беше зачетен и тези, които бяха на стадиона, трябваше сами да решат дали това е засада или не. Това повторение беше абсолютно ненужно и не помогна на никой!“, разбесня се Солбакен пред медиите след мача, от който иначе е останал доволен.

„Изиграхме добре срещата и при 2:1 всичко беше ясно. След победата в първия мач знаехме, че трябва да сме спокойни, да следваме плана си и, че така ще продължим напред“, каза още наставникът на датчаните.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ