Лудогорец срещу Фенербахче в Разград пред пълен стадион в ЛК

7 Dni Sport09.11.2023
Лудогорец - Пирин Благоеград, Аюб Абу

Отборът на Лудогорец приема тима на Фенербахче в среща от груповата фаза на Лига на конференциите. Двубоят в Разград започва в 22:00ч. и ще бъде ръководен от Ондржей Берка.

В първия двубой, игран в Истанбул, Фенербахче победи българския шампион с 3:1, но Лудогорец показа много добра игра.

Турският гранд Фенербахче пристига в България без двамата титулярни централни защитници от първия мач срещу Лудогорец, както и без бившият футболист на отбора на английския гранд Манчестър Юнайтед Фред.

Родриго Бекао, Александър Джику и Фред не пътуват с отбора, тъй като са контузени. Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал няма да може да разчита още на Джошуа Кинг, Сердар Азис и Мерт Хакан Яндаш, които също са контузени, но и не взеха участие в първия мач в Турция, където Фенербахче спечели с 3:1.

Лудогорец се нуждае от успех, тъй като се намира на трето място от четири тима в своята група и изостава с три точки от втория Нордселанд.

В играта на Лудогорец и резултатите на тима се вижда стабилизиране след пристигането на наставника Георги Дерменджиев, който замени Ивайло Петев начело на тима.

Организацията и мерките за сигурност за домакинството с Фенербахче от Лигата на конференциите в четвъртък е много сериозна. Привърженици с фенартикули на Фенербахче няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Около стадиона ще бъдат изградени КПП-та, на които ще се проверяват билетите и документите за самоличност.

Лига Европа, групова фаза

Група “Н”, IV кръг

Лудогорец – Фенербахче

Вероятни състави:

Лудогорец: Слуга, Русо, Вердон, Недялков, Пьотровски, Гонсалвеш, Текпетей, Неделев, Видал, Дуа

Фенербахче: Егрибаят, Осай – Самюел, Креспо, Оостервелде, Кадиоглу, Юксек, Зайц, Кахвечъ, Шимански, Тадич, Джеко

Начало: 22:00
Стадион: “Хювефарма Арена”
Съдия: Ондрей Берка (Чехия)

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ