Героят Панайотов: Тази победа се равнява на шест точки

Ботев Враца - Черно море, Васил Панайотов

Героят за Черно море срещу Арда – Васил Панайотов, оцени много сериозно успеха над кърджалийци. „Моряците” се наложиха с 1:0 у дома, а гола за успеха реализира имено Панайотов. Логично лидерът на варненци бе избран за Играч на мача в анкетата на Gong.bg.

“Търпението днес бе ключово, защото виждате, че се срещнаха два добри отбора и всички знаехме, че мачът ще бъде много равностоен. Беше важно да покажем колектив и да търсим гола. Тези три точки са много ценни, защото те са със стойността на шест”, коментира Панайотов.

„След загубата от Литекс за Купата, трябва да дадем още повече, защото знаем какво направихме в Ловеч. Бяхме длъжни да покажем друго лице. Надявам се да се подобряваме още повече и ида измием срама. Сега остана само първенството. Имаше едно леко напрежение в отбора, но ние сме леко разочаровани от тази загуба, защото искахме да завършим полусезона без поражение”, каза още той.

„Арда са много силен отбор с добри футболисти. Бяхме длъжни да бъдем безкомпромисни в дефанзивне план и мисля, че се получи. Мисля, че по добрият тим все пак спечели трите точки.Радостта ми след гола бе към моята съпруга и моето дете. Те са моята опора и силата, която ми дават на тренировките и мачовете”, допълни Панайотов.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ