На „Герена“ скочиха на бой на Топузаков

Левски - ЦСКА, Елин Топузаков

За втори път тимът на Сливнишки герой се забърка в скандал. Този път това е станало на „Герена“.

Вчера стана ясно, че вратарят на Героя – Божидар Петров – се е опитал да търси саморазправа с Елин Топузаков, който е шеф на школата на „сините“. При това в дома на Левски! Петров сметнал, че Топчо му е издействал червен картон при победата на тима от Сливница с 3:2.

„Това е действителността в Трета лига. Има някои хора, които се опитват да трупат самочувствие и мускули на гърба на отбори като Левски! Не спря да псува всички цял мач. Казах на съдията, че така не може да се продължава. Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа. Аз стоях на едно място и не съм реагирал с нищо, нито съм го провокирал. И това става в София.

Просто не знаете какво се случва, когато сме гости. Не говоря само за нас, а и за всички втори отбори, които са в Трета лига. А ние дори не гоним резултати. Искаме просто да развиваме играчите си! Отборът ни е съставен от момчета, които са родени през 2006 година“, отсече Елин Топузаков, пише „Мач Телеграф“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ