Хебър на Любо Пенев излиза да поднесе сензация в Разград

ЦСКА - Левски, Любослав Пенев

Тимовете на Лудогорец и Хебър се изправят един срещу друг в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата на “Хювефарма Арена” е с начален час 18:15 и ще бъде ръководена от Георги Кабаков.

“Орлите” се завръщат в родния шампионат след загубата с 1:3 от Фенербахче в Лигата на конференциите. Разградчани вече са с нов наставник, след като Георги Дерменджиев замени Ивайло Петев. Към момента домакините заемат пета позиция с 24 точки – на осем от лидера Черно море, но и цели три мача по-малко.

Гостите от своя страна са на комфортната девета позиция с 19 точки. Тимът на Любослав Пенев е в серия от четири мача без загуба, а в последните си два двубоя надиграха Етър с 5:2 и Славия с 1:0.

Неприятната новина за Лудогорец от последната седмица е контузията на Ноа Сонко Сундберг, който получи травма в мача в Истанбул и ще бъде извън игра вероятно до края на календарната година. Все пак положителните новини по отношение на лазарета в Разград са повече в последно време и капитанът Антон Недялков и нападателят Квадво Дуа вече навлизат в кондиция след завръщането си в игра.

Любослав Пенев все още не може да използва голмайстора си Георги Николов, който бе наказан за пет мача в срещата с Етър, но впоследствие санкцията бе намалена на три срещи. Октай Хамдиев пък се възстановява от операция и все още е далеч от завръщане.

efbet Лига, XV кръг

ЛУДОГОРЕЦ – ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК)

Възможни стартови състави:

Лудогорец: Слуга, Витри, Вердон, Русо, Недялков, Нареси, Мунир, Пьотровски, Рик, Текпетей, Дуа

Хебър (Пазарджик): Игонен, Михайлов, Цонков, Марин, Мазан, Вълчев, Тисовски, Бастунов, Збун, Канади, Пенев

Начало: 18:15
Стадион: “Хювефарма Арена”
Съдия: Георги Кабаков


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ