Славия без Загорчич днес и срещу Лудогорец

7 Dni Sport27.10.2023
Септември София - Славия, Златомир Загорчич

Славия приема днес Крумовград в третия дебют на Златомир Загорчич начело на тима. Както е известно, сърбинът се завърна при белите, заменяйки Иван Колев. Заги обаче реално няма да може да направи дебют. Той няма да води столичани, заради наказание от миналия сезон. Бившият национал на България има да изтърпява две срещи от санкция за натрупани жълти картони в началото на май, малко преди да напусне.

Това означава, че Славия ще бъде без новия си стар старши треньор и в домакинството срещу Лудогорец на 2 ноември. Това е отложен мач от третия кръг.

Вместо него указания от пейката ще дават Мартин Кушев, който също се завърна в „Овча купел“ и Дарко Тасевски. Заги пък ще изгледа срещите от ложата на стадион „Александър Шаламанов“.

Все пак в лагера на Славия имаше и добра новина. След контузия в групата се завърна Крис Добрев. Той се гответе отделно, но вече е готов. Атакуващият халф пропусна гостуването на Хебър Пз, загубено с 0:1, след което Иван Колев бе освободен.

Златомир Загорчич ще се завърне на пейката в друго домакинство – срещу Етър на 6 ноември (понеделник). Белите влизат в серия от 4 поредни срещи на своя стадиона – четвъртата ще е срещу Ботев Враца.

След слабите игри и резултати при Хосе Мари Бакеро Славия се срина сериозно, като те продължиха и при Иван Колев. Така за пореден път Заги бе призван да оправя бакиите, забъркани преди него.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ