Левски иска да привлече Радослав Цонев отново в състава си

7 Dni Sport26.10.2023
Локомотив София - Левски, Радослав Цонев, Октавио Морело

Левски продължава да оглежда свои бивши кадри за евентуално завръщане на „Герена“. Един от тях е халфът на Арда Радослав Цонев, твърди „Мач Телеграф“. Той напусна „сините“, след като Станимир Стоилов пое отбора.

Твърдеше се, че той и брат му не искат да намалят заплатите си. Боби се озова в Китай, а Ради остана у нас и в момента е сред водещите фигури в Арда. За отбора от Кърджали Цонев до момента е записал 12 мача за първенството, в които има 1 гол и 3 асистенции.

На „Герена“ търсят плеймейкър, който да пасне на схемата на Николай Костов и да бъде по-постоянен в изявите си от халфовете, които в момента се подвизават в тима. Освен това наставникът е добре запознат с качествата на Цонев. Близнаците набързо му влязоха под кожата при първия му престой в Левски. Тогава обаче той съжаляваше, че на Ради и Боби им липсва повече опит. Сега обаче те не могат да се оплачат от такъв.

Ради има договор с Арда до лятото на 2024 г., което го прави примамлива цел. Мнозина обаче очакват и то с право, че „сините“ първо може да се опитат да вземат друг по-непознат играч за този пост, както се случи с Дарлан и Фадига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ