Истината за Момчил Василев от „Игри на волята“ и любовта му Боряна Каменова

7 Dni Sport25.10.2023
Screenshot 2023-10-25 at 15.35.52

Момчил Василев успя да спечели уважението и възхищението на феновете на „Игри на волята“ с достойното си поведение и неопровержимите си качества на Арената. Един от най-комплексните играчи в тазгодишния сезон на предаването е именно той.

Софтуерният инженер и специалист не обича да говори за личния си живот, той е съсредоточен в играта. Не е споменавал нищо за своята приятелка по време на участието си до момента, вероятно защото вярва в това, че щастието обича тишината. А той определено има с какво да се похвали – сърцето му принадлежи на красива млада дама от доста време насам.


Влюбените Момчил Василев и Боряна със снимка, на която показват колко им е приятно и са щастливи.

Приятелката на Момчи се казва Боряна и от снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата са двойка поне от 2016 г., когато са все още ученици. Те дори са били заедно на бала им, а после отиват да учат заедно в Китай, където със сигурност са били голяма подкрепа един за друг.

Тази детска любов е прераснала в нещо голямо и силно, защото по всичко личи, че Момчил и Биляна продължават да се радват на дълбоки и истински чувства и до днес.

Те обичат да пътуват и да посещават нови места, където да правят красиви снимки и да създават спомени. Боряна също като Момчил обича движението и спорта. Наскоро тя дори публикува, че през почивните дни двамата с Момчи, придружена от още приятели, са се разхождали на „Еко пътека- Бели Искър“.

Не е ясно все още дали Момчил и Биляна имат сериозни планове за общо бъдеще, но предвид силните им и дълбоки чувства вероятно всичко е въпрос на време.

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Боряна Канева


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ