Филип Филипов: Обжалването е абсурдно, със сигурност ЦСКА ще има нов стадион

7 Dni Sport25.10.2023
ЦСКА, Пресконференция, Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след срещата в Министерството на финансите.

Той определи жалбата срещу реконструкцията на „Армията“ като „абсурдна“.

„Това е доста добро начало, ползотворна среща.

Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България.

Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост.

Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне.

Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че почваме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи“, каза Филип Филипов пред „Спортал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ