Петев обясни хикса: Не успяхме да я ритнем във вратата

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Ивайло Петев

Предводителят на Лудогорец – Ивайло Петев, каза, че не е останал недоволен от старанието на своите играчи при равенството 0:0 с Арда в Кърджали. Петев призна, че тимът му е изиграл добър мач, но в крайна сметка не е бил достатъчно точен в завършващата фаза, което лиши „орлите“ от пълния комплект точки.

„Не мисля, че резултатът е справедлив. Не мога да бъда недоволен от играта ни. Създадохме през първото полувреме по-чисти ситуации и можеше да водим 2:0. Отборът игра добре, имаше ситуации, но разликата е, че не успяхме да я ритнем във вратата. Всичките 90 минути стояхме стабилно. Сбъркахме в 2-3 ситуации и позволихме да ни създадат положения. Когато търсиш победата на всяка цена, е логично. Изиграхме, пак казвам, добър мач“, каза Петев.

„Има какво да се желае, но до голяма степен хората, които започнаха, играха на ниво. Не мога да бъда недоволен, но щом сме завършили 0:0, нещо не стига. Трябва да продължим да работим в тази насока. Един мач се решава от головете. Жалко е, че не успяхме да реализираме чистите си ситуации“, завърши наставникът на Лудогорец.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ