Мено Кох се заседява на резервната скамейка на ЦСКА

7 Dni Sport17.10.2023
ЦСКА - Локомотив София, Джонатан Линдсет, Майкъл Естрада, Мено Кох, Тобиас Хайнц

Един от капитаните на ЦСКА Мено Кох отново ще се заседи на резервната скамейка в следващите седмици. Нидерландецът започна сезона като титуляр, но след идването на Нестор Ел Маестро и промяната на тактическата постройка, треньорът започна да залага на Християн Петров и Браян Кордоба в ядрото на ариергарда.

Мено Кох се завърна на терена, когато колумбиецът получи травма на стадион „Христо Ботев“ срещу Ботев, но в последните две срещи пак бе изместен, този път от Енес Махмутович. Кордоба също вече е напълно възстановен от травмата си, като Мено остава четвърта опция за центъра на защитата.

Той игра цял мач в 60-минутната контрола с Литекс в събота, като пословичната му тромавост за пореден път доведе до напрежение пред червената врата. Освен това на два пъти действа нескопосано в наказателното поле и даде поводи да се отсъди дузпа, но съдията подмина тези ситуации.

Въпреки това действията му дадоха ясен сигнал на Нестор Ел Маестро, че решението да го постави на пейката е правилно и сърбинът с британски паспорт ще продължи да се придържа към него.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ