Ботев Пловдив се готви усилено за гостуването във Враца

7 Dni Sport16.10.2023
Пирин Благоевград - Ботев Пловдив,

Ботев Пловдив започна своята подготовка за мача си от 14-ия кръг на футболната Първа Лига срещу тима на Ботев Враца. „Канарчетата“ гостуват на стадион „Христо Ботев“ във Враца на 21 октомври (събота) от 14:00 часа.

В неделя „жълто-черните“ получиха почивка след контролната среща с Марица Пловдив, спечелена с 4:0, а от понеделник „канарчетата“ подновиха занимания, като до деня на мача с тима от Враца ще тренират по веднъж на ден.

Извън основната група от футболисти остават Фаустас Степонавичюс, Йонас Тамм, Антоан Конте и Атанас Чернев които са с националните отбори съответно на Литва, Естония, Гвинея и младежкия национален отбор на България до 21-годишна възраст.

Капитанът на Ботев Ивелин Попов пък ще бъде на разположение на старши треньора Душан Керкез за двубоя във Враца, след като изтърпя наказание от натрупани картони в Първа Лига и не бе в състава на „жълто-черните“ при визитата ни на ФК ЦСКА 1948.

Автор: „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ