Съставите на Нордселанд и Лудогорец, „орлите“ без нито един българин

Лудогорец - Астана, Отбор

Нордселанд посреща българския шампион Лудогорец във втори мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е с начален час 22:00.

Нордселанд е в много колеблива форма, като има едва една победа в последните си шест мача във всички турнири, като успехът дойде след дузпи за Купата на Дания. Тимът е допуснал цели 8 гола в последните си шест мача, като има и четири равенства. Нордселанд е трети в първенството на само три точки от първия Копенхаген, но загуби първия си мач в турнира от Фенербахче и ще преследва задължителна победа в днешния мач.

Лудогорец е в серия от силни резултати, като тимът на Ивайло Петев е непобеден в последните си седем двубоя във всички турнири. „Орлите“ започнаха прекрасно кампанията си в груповата фаза на Лигата на конференциите, като разбиха Търнава с 4:0. Лудогорец ще иска да вземе точки от сблъсъка, за да може да има добри шансове за излизане от групата и продължаване напред в турнира.

Стартови състави:

Нордселанд: 13. Хансен, 5. Фрезе, 39. Нагало, 4. Хансен, 23. Виладсен, 27. Свенсон, 6. Цверков, 29. Доргелес, 9. Нигрен, 7. Ингвартсен, 14. Осман

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Серджио Падт, 17. Сон, 24. Оливие Вердон, 26. Ноа Сонко Сундберг, 16. Аслак фон Витри, 6. Якуб Пьотровски, 8. Клод Гонсалвеш, 11. Мунир Шуяр, 77. Кайо Видал, 37. Бернард Текпетей, 99. Руан Секо

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ