Марселино Кареасо и Браян Кордоба ще играят за ЦСКА срещу Левски

7 Dni Sport05.10.2023
ЦСКА - Локомотив София, Джонатан Линдсет, Майкъл Естрада, Марселино Кареасо, Мено Кох

Колумбийските защитници на ЦСКА Браян Кордоба и Марселино Кареасо са напълно възстановени и ще бъдат на разположение на старши треньора Нестор Ел Маестро за мача срещу Левски, съобщиха за „БТА“ от щаба на „червените“. Двубоят е на 7 октомври (събота) от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Кордоба получи контузия при победата над Ботев в Пловдив за първенство с 2:1 на 22 септември и пропусна последните две срещи на „червените“, но вече е готов да се завърне на терена.

Кареасо пък беше ударен по главата с лакът от съперник и заменен принудително през второто полувреме при успеха с 2:0 над Локомотив в Пловдив в понеделник също в среща от Първа лига, но вече е добре и няма да има проблем да играе срещу „сините“.

Майкъл Естрада, който получи контузия на коляното на „Лаута“, след като се отличи с гол и асистенция за победата над „черно-белите“, ще бъде под въпрос до последно. Ядрено-магнитният резонанс показа, че нападателят няма увреждане на връзките, но от лекарския щаб остават притеснени за състоянието му и са изпратили резултатите от изследванията му за допълнителна консултация на специалисти в чужбина, като едва след това ще бъде взето решение за неговото евентуално участие в двубоя срещу Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ