Нападателят Квадро Дуа ще вкарва голове за Лудогорец

7 Dni Sport04.10.2023
Квадво Дуа,

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев ще може да разчита на още един нападател след паузата в първенството, породена от предстоящите мачове на националните отбори. Става дума за швейцареца Квадво Дуа, пише „Мач Телеграф“.

Той имаше малшанса да се контузи в едва втория си мач за „орлите“ – домакинството на Олимпия (Любляна). Последва операция, която го извади от игра за 2 месеца. Рекордната покупка на Лудогорец (б.р. – Дуа струва 3 млн. евро) е на финалната права на своето възстановяване. Очаква се в първия мач след паузата – тежкото гостуване на Арда, той да запише игрови минути.

В отсъствието на Дуа, който бе гласен за титулярен централен нападател, блесна бразилецът Руан. По принцип той е под наем в Разград от гранда Сантос. Матиас Тисера, който вкара историческия гол при гостуването на Аякс, по-скоро е втора опция за Ивайло Петев.

Квадво Дуа дойде от Нюрнберг, като беше голмайстор на втородивизионния германски клуб. Той е бивш младежки национал на Швейцария, като е играл още за Йънг Бойс, Ксамакс, Винтертур, Сервет, Вил и Санкт Гален.

Снимка: Официален Инстаграм профил на Квадво Дуа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ