Звездата на Сакраменто засипа Везенков с похвали

Сакраменто Кингс, Пресконференция, Александър Везенков

Голямата звезда на Сакраменто Кингс – Де’Аарън Фокс, говори в деня на медиите в Националната баскетболна асоциация за най-новото попълнение в състава на „кралете“ – Александър Везенков. Гардът, който е участник в Мача на звездите в НБА, определи българската суперзвезда като „един от най-добрите стрелци в света“.

Фокс разказа как Александър Везенков е вкарал 143 тройки от 150 опита при едно от упражненията по време на тренировка в Сакраменто Кингс. Звездата на отбора бе останал толкова впечатлен от българина, че в рамките на едномитно интервю повтори два пъти, че Везенков е един от най-добрите стрелци в света.

„Александър Везенков трябва да стреля наистина. Това е истинска лудост, защото в едно от упражненията той изстреля 150 тройки и изпусна само 7. Везенков е един от най-добрите стрелци в света. За нас той ще бъде много важен. Винаги е трудно да преминеш от Европа и Евролигата в НБА, но ние се стараем той да се чувства добре. Трябва да сме доволни, че в състава ни е един от най-добрите стрелци в света“.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ