В Балчик доволни, че ще идва ЦСКА

7 Dni Sport03.10.2023
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Отбор

„Радостен съм, че такъв отбор ще гостува в Балчик. Естествено е да ти се иска да срещнеш по-преодолим отбор, за да имаш по – голям шанс да го отстраниш. От друга страна сега ще се получи голям празник за Балчик. Тук има доста цесекари. Домакинът на отбора е също заклет фен на ЦСКА.

Може би два дни преди мача ще го пуснем в неплатен. Радостен съм от този жребий. Гледах вчера отбора на ЦСКА. Може би са в топ форма, но ние ще излезем срещу тях да се покажем, да покажем какво можем“, каза треньорът на Черноморец Мартин Христов по повод жребия за Купата, който противопоставя неговият тим на „армейците“ пред „Дарик“.

Запитан дали ще се допита за съвет до Илиан Илиев преди мача с ЦСКА, още повече, че доста момчета от Черно море играят в Черноморец в момента, той отвърна:

„Естествено, че когато имам нужда от нещо, винаги ще звънна на Старшията. В момента случаят е такъв. Винаги съм приемал съвети от него“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ