Стойчо Младенов пожела финал за ЦСКА 1948 и разкри дали е приключил с треньорството

ФК ЦСКА 1948, Стойчо Младенов

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори пред журналистите след жребия за 1/16-финалите в турнира Sesame Купа на България. „Червените“ от Бистрица ще гостуват на Марица (Пловдив) под тепетата. Екзекутора на Ливърпул декларира за пореден път, че не смята да се връща в треньорската професия.

„Никой да не си мисли, че това е лек противник. Максималисти сме и който не издържа на напрежението, значи няма място в нашия клуб. Не тръгнахме добре, но надявам се да завършим още по-добре от миналата година. Какви са причините ли? На многото футболисти, които взехме, им е нужен период на адаптация, повечето не успяха да се адаптират. Честата смяна на треньорите влияе спортно-технически на състезателите, всичко е едно съчетание на обстоятелствата – искаме много бързо да станат нещата.

Надявам се ние да отидем на финал. Дали може да се върна в треньорството? Никога не казвай никога, но аз наистина съм приключил, не бих си причинил тази болка отново – знам с какво неуважение се отнасят собствениците към треньорите. Професията „треньор“ трябва да се узакони, и то от най-високо ниво. Треньорът е едно нищо в момента“, каза Стойчо Младенов.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ