Георги Илиев – Майкъла: ЦСКА е конкурентът за титлата на Лудогорец

7 Dni Sport29.09.2023
payimage-596698

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи коментар пред колегите от „Спортал“ относно изминалия кръг в родния шампионат.

Според бизнесмена е рано да се говори за край на доминацията на отбора на Лудогорец, който е на 12 точки от първото място, с два мача по-малко от лидера Локомотив Пловдив.

„Първенството е интересно, тепърва се задават още интересни мачове! Рано е да говорим за титлата, има много време. Лудогорец показва колебания, но когато дойде европейски мач, виждате – отнесоха Спартак Търнава. Европейските мачове са най-важни, те показват колко струваш, там са големите пари, там те гледат. Има достатъчно време Лудогорец да си навакса изоставането.

ЦСКА е конкурентът за титлата на Лудогорец, макар че трябва да кажем, че Левски играе силно. Локомотив Пловдив и Черно море също. Силно, силно – за нашето първенство. ЦСКА се съвзе, сега трябва да бием на „Лаута“. След това другите важни мачове са с Левски и Лудогорец. От тези три мача ЦСКА минимум трябва да вземе седем точки. Левски ще се бори за бронзовите медали, това не е малко.“, казва бившия футболист на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ