ЦСКА има 80 часа да реши последен кошмар и пътя към титлата е открит

7 Dni Sport29.09.2023
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Амос Юга

В последните години ЦСКА не играеше с успех срещу Берое в Стара Загора и имаше загуби там. Сега победи с категоричното 3:0. През миналия сезон „червените“ направиха 2 равенства с Локомотив (София), а вчера стигнаха до успех с 2:0. Сега ЦСКА трябва да пребори още един свой кошмар – пак Локо, но от Пловдив.

31-кратните шампиони гостуват на „Лаута“ във възможно най-лошия момент. „Смърфовете“ са убедителни лидери във временното класиране на шампионата, още нямат загуба, а в последния си за момента двубой стигнаха до 1:1 с Лудогорец в Разград.

ЦСКА няма право да мисли за друго, освен за победа. Въпреки статистиката, която не е никак приятна в последните години, говорим ли за техен съперник в лицето на Локомотив.

В последните 10 мача за първенство Локо има повече победи – 4. Тези на ЦСКА са 3, колкото и равенствата. Все пак „армейците“ триумфираха при последната си визита на този отбор – успех с 1:0.

Цялата статия прочете в сайта на „7 дни София“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ