Иван Колев: Няма смисъл от анализи, скоро ще се подобрим

Славия, Иван Колев

Старши треньорът на Славия Иван Колев говори след загубата с 0:2 от Левски. Той назова причините за поражението, въпреки че през по-голямата част от мача тимът му беше с човек повече на терена заради червения картон на Асими Фадига. Наставникът на Славия смята, че е започнала мобилизация и не е сега моментът „да се вади нож на играчите“.

„Няма голямо значение как аз видях развоя на мача. Ако не вкарваш, губиш, се случи. Левски с две майсторски изпълнение спечели. Второто полувреме с човек повече на терена имахме 2-3 прекрасни възможности, които не бяха реализирани. Нещата щяха да са съвсем други. Не се случи. Намирисва на голова немощ в нашия отбор и трябва да обърнем много сериозно внимание на това и на други неща, които трябва да подобрим“, каза Колев.

„Славия ясно е, че има проблем с подготовката на отбора и организацията. Играчите се постараха последните два мача да стоят по съвсем различен начин на терена. Можем да подобрим проблема с подготовката, сега е много трудно да стане. Има и други неща, в които ще търсим подобрение. Най-лесно е сега да се вади нож на играчите. Това е съставът. Момчетата имат потенциал и убеден съм, че искат да излязат от кризата. Виждам какво е отношението им и скоро нещата трябва да се променят“, добави той.

„Една загуба тежи, камо ли седем. Когато е тежко, се доказва кой е професионалист. Важно е да продължим с мобилизацията, докато излезем от това състояние“.

„Няма смисъл сега да анализираме. Всеки ден буквално анализираме какво трябва да се предприеме, започнали сме действия в тази насока и скоро трябва да се подобрим“, каза още старши треньорът на Славия.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ