Иван Колев: Не заслужавахме загубата

иван колев

Предводителят на Славия – Иван Колев, дебютира с поражение 0:2 от Локомотив Пловдив повторно начело на „белите“. Колев призна, че късметът не е бил на страната на неговия състав, който не е заслужавал да загуби визитата си.

Също така треньорът адмирира желанието и старанието от своите футболисти.

„Не заслужавахме да загубим този мач. Локомотив беше по-активен през първото полувреме, но ние ги блокирахме. Преди техния първи гол имахме 2 отлични възможности. И двата гола, които допуснахме, бяха при подхлъзвания. Играчите демонстрираха сериозна дисциплина по терена, за което горещо им благодаря“, започна Колев.

„Начинът, по който играха играчите днес, е пътят, по който трябва да вървим. Изключително старателни и при малко повече късмет резултатът справедливо трябваше да бъде равен“, продължи той.

„Много тежък мач ни чака срещу Левски, няма какво да говорим по този повод, но ние ще се подготвим сериозно. Няма да изреждам какво ще променим. Хареса ми отношението на играчите днес и това трябва да е отправната точка. Сега трябва да надграждаме. Българският футбол е много изравнен в efbet Лига. Всеки може да победи всеки, интересно е за феновете и не е лесно за треньорите“, обобщи Иван Колев.

Автор; „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ