„Истина е, Нестор Ел Маестро получи телефонно обаждане за Лудогорец, даде цялата информация“

7 Dni Sport21.09.2023
Ботев Враца - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро е ударил рамо на съперника на Лудогорец в Лигата на конференциите Спартак Търнава, съобщава „24 часа“.

Разградчани приемат словашкия тим на „Хювефарма Арена“ в първи мач от груповата фаза на третия по престиж турнир на УЕФА от 19,45 ч. За “Лудогорец” това ще бъде дебютен мач в пресевките на Лигата на конференциите.

Ел Маестро е разказал всички тайни и козове на разградчани на Спартак. Както е известно, в един етап от кариерата си сегашният треньор на ЦСКА бе начело на словаците и дори ги изведе до шампионската титла. Ръководните фактори в Търнава са в отлични отношения със специалиста и са го помолили за съвет при разузнаването на Лудогорец, а сръбският треньор с британски паспорт дава цялата налична информация, която има. Само преди няколко седмици Ел Маестро и ЦСКА усетиха силата на разградчани и паднаха 0:3.

„В днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника от системите, които има. Прохазка е на нашия стадион, губил е в Разград, надявам се отново да падне“, каза на брифинга си преди срещата със Спартак треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ