Ботев Пловдив търси скаути с обява

7 Dni Sport19.09.2023
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Мартин Секулич

Ботев Пловдив търси скаути стажанти с обява, която пусна на сайта си.

„Обичате футбола и искате да дадете тласък на кариерата си в света на скаутството? Ботев ви кани да станете част от нашата вълнуваща скаутска програма.

Ние търсим всеотдайни хора, които да се присъединят към нашия отдел като стажанти с възможност за осигуряване на договор през март 2024 г.

Приоритет имат кандидати от България. Въпреки това ние приветстваме кандидати от цял свят като наше второ предпочитание. Ако можете да гледате футболни срещи на живо във вашата страна, това е от значително предимство.

Владеенето на английски език е задължително. Знанието на френски, испански или други езици е ценно предимство. Първоначално това е доброволна позиция без финансова компенсация.

Успешните стажанти могат да имат възможността да подпишат договор с клуба (Ботев Пловдив) през март 2024 г., преминавайки към скаутска позиция на пълен работен ден.

Ако е необходимо, клубът ще покрие разходите за гледане на мачове на живо, което ви позволява да участвате активно в процеса на търсене на таланти. Краен срок за кандидатстване: 25 септември. Начална дата на стажантската програма: 1 октомври, а работата е дистанционна“, написаха от клуба на сайта си, като прилагат мейл за кандидатстване.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ