Левски и Андриан Краев си стискат ръцете за нов договор

7 Dni Sport19.09.2023
Левски - Черно море, Андриан Краев

Ръководството на Левски е на финалната права по преговорите с Андриан Краев за подновяване на контракта на халфа. Както е известно, договорът на национала е изтича след края на сезона и още не е подновен.

В последните дни на трансферния прозорец от „Герена“ отказаха оферта от Лудогорец.

„Аз няма да влизам в подробности. Водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си – това е техен проблем“, заяви Наско Сираков по темата.

Последната оферта на Левски към Краев е завишена и се очаква той да я приеме. Днес или утре предстоят нови разговори с полузащитника.

В същата ситуация са и Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап. „Сините“ имат най-големи шансове да задържат Димитров, който след силните си игри бе повикан и в националния отбор от селекционера Младен Кръстаич. Петрис засега е непреклонен и не желае да преподпише. А нидерландецът Ван дер Каап не е доволен от статута си на резерва.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ