Тренчев: Мачът с Левски ни направи по-уверени

Пирин Благоевград, Иво Тренчев

Треньорът на Пирин Иво Тренчев бе доволен от успеха на своя отбор над Хебър с 2:1 в мач от деветия кръг на efbet Лига, но специалистът иска тимът му да продължи с тази игра и да бъде по-уверен, с по-голямо самочувствие.

„Вярвам, че мачът с Левски ни направи по-уверени, че ако се трудим и сме подредени, ще можем да се борим срещу отбори след седмото място. Имаше неувереност и бяхме плахи, но ще продължим да работим. Второто полувреме беше по-нервно, тъй като водихме в резултата, но трябва да анализираме ситуациите и да завършваме по-добре, защото можехме да решим мача“, започна той.

„Тази победа ще ни даде увереност и надежда. Трябва да успеем да се преборим с Крумовград в неделя. През паузата нямаше много време да работим, но ги натоварихме физически. Хебър е много добър отбор с много добър треньор. Любо Пенев е един от най-добрите треньори. Победихме стойностен отбор. Трябва да реагираме по-добре при контраатаки. Липсваше ни увереност, все пак бяхме и гости“, продължи специалистът.

„Издържахме, щом не сме получили гол, но има играчи, които дойдоха по-късно, но не знаем как са функционално. Ще има проблеми и наказания, трябва всеки по-бързо да влиза в час и да натрупаме точки. Имаше тактическа грешка при изравнителния гол, самото заставане на младия играч там не беше добро. За да си добър защитник, трябва да заемаш добри позиции. Млад е, ще се учи. Имаше ситуации, в които оцеляхме. Радваме се за тези три точки и ще анализираме“, завърши Иво Тренчев.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ