„Излизам с имената си. Показвам имението на Слави Т. Трифонов. Качвам и 4 снимки. Палат за 3 млн. лева.“

7 Dni Sport18.09.2023
Слави Трифонов,

Мега луксозна къща в тузарското селище „Делта Хил” край Перник е обявена за продажба от началото на годината.

Въпреки че името на продавача остава засекретено и не се съобщава на потенциалните купувачи, от сигурен източник „Уикенд” разбра, че това всъщност е палатът на Слави Трифонов. Дългия иска колосалните 1,6 милиона евро, около 3 милиона лева, за имота си.


Една от стаите в луксозната къща на Слави Т. Трифонов, имот което е пуснат за продан на пазара.

Къщата е супер луксозна, обзаведена е с поръчкови мебели от Италия и Белгия, с 4 спални, собствен басейн и гараж за 3 автомобила. Тя е една от първите построени в комплекса, казват лаконично брокерите, които са ангажирани със сделката. Това съвпада с публичната информация, дадена от „Делта Хил”, че Слави Трифонов е сред първите им клиенти.


Една от спалните в къщата на Слави Т. Трифонов, която има и прекрасна гледка към планината.

Слави Т. Трифонов купува имението си там още на „зелено” през далечната 2015 г. След като къщата е построена, той се нанася там през 2017 г. Слави живее в палата около година и половина. Настоящият лидер на „Има такъв народ” напуска имението през пролетта на 2019 г., тъй като междувременно си е построил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.


Лукосзният имот има бягаща пътека и джакузи в спалнята, за да показва още по-висок стандарт.

Тръгва си от „Делта Хил”, понеже в последните години там са продадени десетки други имоти и съседи му стават твърде много хора. Слави обаче искал уединение и навалицата в комплекса започнала да го дразни. Затова и взима решение да се раздели с имота.


Гледка към прекрасния имот и целия комплекс, в който Слави Т. Трифонов прекарва прекрасно време.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ