„Нов собственик на ЦСКА“

7 Dni Sport15.09.2023
Гриша Ганчев,

„Нов собственик на ЦСКА. Деликатна тема.

Ултрасите на ЦСКА излезнаха и категорично казаха: „Гриша Ганчев да продаде акциите си в клуба“. Официален отговор от собственика няма и едва ли ще има, но е ясно, че той иска да направи нов стадион за отбора. Това означава, че има да върши още работа в клуба. След това се разрази нов скандал след думи на Амос Юга, той пък каза, че в България има смисъл единствено след ЦСКА да играеш в Лудогорец, защото там има възможност за израстване. Иван Велчев от своя страна коментира тези думи с текст в профила си: „Като знам какви велики футболисти с гордост са носили червената фланелка и капитанската лента на ЦСКА и като знам, че този гнусар се води лидер в отбора ни и му се дава и лентата направо рязко ми се повдига. Като награда за това, че е един от най-бавните действащи футболисти в света и, че сменя треньори по поръчка му се даде нов 3 годишен договор. Същият този индивид, който се кани на армейските следобеди за да учи децата ни как се обича ЦСКА обяснява, че за него крачка напред в кариерата му ще бъде да отиде в Разград.“. На ЦСКА му предстои мач срещу отбора на ФК ЦСКА 1948, изисква се победа, клуба бушува.

Собственик? Кой ще е този, който ще пожелае собствеността в момента, има ли варианти. Трябва да бъдем внимателни.

Всички искаме да бъдем шампиони, но ако се предлага алтернатива, искаме да се действа по следния начин. Да се намери кой е този вариант и да се направи обсъждане. Да бъде истински прозразно, както трябва да бъде. ЦСКА си го обичаме и подкрепяме и искаме да бъде титулуван отбор, който да играе на модерно съоражение с прекрасни футболисти, които да са и в националния отбор на България по футбол с няколко класни чужденци, които да вдигат нивото.“, пише запалянкото Кирил Йовски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ