Арис би БК ЦСКА в контрола

Таменанг Чо БК ЦСКА

В приятелски мач при закрити врата, който се проведе на стадион Микра, отборът на ЦСКА отстъпи на гръцкия Арис с 65:81. Това бе първата предсезонна проверка за ЦСКА в Солун.

Първата четвърт беше балансирана, като завърши при равенство. „Червените“ успяха да поведат с 22:19 в началото на втория период, но постепенно баскетболистите на Арис взеха водачеството и на почивката излезнаха напред в резултата при 47:40.

След подновяването на играта гърците започнаха да увеличават преднината си, като тя за първи път в срещата стана и двуцифрена, а в края на частта стана 11 точки.

Отборът на ЦСКА успя да стопи леко изоставането си в началото на последните десет минути, но гърците не позволиха да се стигне до обрат и отново дръпнаха напред в последните минути от срещата.

Кейлъб Уесън бе най-добър за „армейците“ с 12 точки, 10 отбеляза Дамян Минков, Георги Боянов и Трой Бакстър завършиха с по 9.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ