По пътя на Лудогорец? Руснак продължава да налива пари в отбор от Трета лига

IMG_1229

Хитът във варненския футбол Фратрия привлече трети българин в щаба си. Това е бившият футболист Цветомир Валериев, който е играл и работил в няколко наши клуба. Той ще изпълнява ролята на методист.

В клуба като треньори в школата са също синът на Валентин Станчев – Ивайло Станчев, и Марти Иванов, а всички други, които работят с деца, юноши и мъже, са руснаци или украинци.

В момента Фратрия играе за първи път в Трета лига – Североизточна група, но руският собственик на клуба си е поставил висока цел – да мине като на парад през третия и втория ешелон, и да влезе в родния елит.

За целта Фратрия вече започна тотално да модернизира стадиона в Аврен, който се намира на 31 км от Варна.

За шефа на клуба парите изобщо не са проблем, щом дава най-високите заплати в третото ниво на футбола ни. Става въпрос за суми от порядъка на по 2-3 хиляди на месец и високи премии. Наскоро например играч от Тервел премина във Фратрия срещу месечно възнаграждение от 3 бона и 30 хиляди лева на ръка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ