БК Черно море Тича обяви контролите си преди началото на първенството

БК Черноморец - БК Рилски спортист

Баскетболният Черно море Тича ще изиграе общо 6 контроли до началото на шампионата. На 14.09 варненци срещат Тунджа- Ямбол, на 18.09 Шумен, на 21.09 Черноморец. От 26 до 28 септември ще се проведат Черноморските игри, като участие ще вземат Академик (Пд), Тунджа и Шумен.

Още от 15 август украинският специалист Кирил Болшаков започна тренировки с наличните баскетболисти. Отборът бе напуснат от Лъчезар Тошков, Мартин Тодоров и Иван Спиров. На Тодоров договорът му не бе подновен, Тошков реши да приеме предложението на Миньор, а Спиров бе дълго бе ухажван от ЦСКА и той реши да прекрати контракта си с Черно море Тича, за да се присъедини към „армейците“.
Като цяло съставът е запазен от миналия сезон. Аверил Ъгба все още не е на 100% възстановен от операцията, но ще бъде готов за новия сезон. Тач Ънру в понеделник пристига във Варна и ще се включи в подготовката. Клубът подписа с крилото Марин Маринов.

Междувременно стана ясно, че във фен магазина на Черно море могат да бъдат намерени сезонни карти. Категориите са 3 : ВИП – 500 лв, Сребърна – 300 лв. и Зелена – 150 лв.
В първия кръг Черно море Тича приема Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ