Нови играчи в ЦСКА. Нестор Ел Маестро ги е взел да помагат оптимално в изпълнението на идеите му.

7 Dni Sport07.09.2023
ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро привика няколко младоци от дублиращия отбор на Стамен Белчев на подготвителния минилагер в Тетевен. За тях това е първи досег с представителния тим, като те помагат за оптималното изпълнение на идеите на сръбския треньор.

Както е известно от кампа на червените отсъстват куп футболисти, които са част от националните отбори. Иван Турицов бе повикан от селекционера на България Младен Кръстаич, а Християн Петров и Станислав Шопов на младежите до 21 г., водени от Александър Димитров.

Сейни Санянг ще защитава цветовете на Гамбия, Амос Юга на ЦАР, Дюкенс Назон на Хаити, Матиас Фаетон на Гваделупа, а Енес Махмутович на Люксембург.

„Червените“ се готвят двуразово в Тетевен, като единствените, които не тренират пълноценно са колумбийците Браян Морено и Данило Асприля, които се възстановяват от травми. Първият има изготвен индивидуален режим, по който провежда занимания, а вторият вече започва да се включва и в упражненията на основната група.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ