Кирил Домусчиев, Ивайло Петев и Лудогорец имат план за Андриан Краев. Действат си смело по задачите.

7 Dni Sport07.09.2023
Лудогорец - Астана, Отбор

Лудогорец няма да се откаже от желанието си да привлече Андриан Краев и ще атакува с нова оферта през зимата, стига тогава халфът още да е собственост на Левски. Тогава обаче предложението ще бъде занижено, а причината е, че халфът ще влезе в заключителните шест месеца от договора си със сините. Настоящият контракт на 24-годишния национал изтича в края на сезона. От „Герена“ му отправиха предложение за нов, както съобщи „Тема Спорт“. Но парафирано ново споразумение между двете страни няма.

При липса на подпис под нов договор Левски е застрашен да изпусне Краев без пари през лятото. Още от 1 януари следващата година дефанзивният полузащитник ще може свободно да води разговори с други клубове и дори да подпише предварителен договор с който избере. А след края на кампанията да премине в него като свободен агент.

В момента Андриан е с националния отбор на България, на който днес предстои контрола с Иран, а след това и гостуване на Черна гора в евроквалификация – в неделя, 10 септември. Пазарите в по-големите първенства вече затвориха.

Футболиститът е един от можещите и поливалетни избори на старши-треньора на отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ