Стилиян Петров към феновете: Показахте сърце, това е България

7 Dni Sport06.09.2023
Мач на надеждата, Стилиян Петров

Бившият футболен национал Стилиян Петров се обърна към зрителите на стадион „Васил Левски“ след края на „Мача на Надеждата“. Той беше изключително емоционален и им благодари, че са показали сърце и съпричастност към каузата.

„Каузата да оцелея е нещо голямо и велико. Затова сме всички тук, за да дадем надежда и да сме съпричастни. Трудно е, тежко е. Но вие ми дадохте сили да се боря и да съм тук 11 години по-късно, за да облека отново фланелката на България“, каза Стилиян непосредствено след последния съдийски сигнал.

„Днес видях, че България е единна и силна. Всички тези звезди, които дадоха времето си да съм тук, го направиха, за да ви забавляват. Вие показахте сърце и съпричастност, това е България. Можем само да се гордеем“, добави той.

„Благодаря за подкрепата, за любовта. Моята любов никога няма да спре. Днес доказахте защо съм горд, че съм българин“, каза още футболиста Стилиян Петров.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ