Нов футболист в Левски. Николай Костов получава мечтания техничен нападател.

7 Dni Sport06.09.2023
Левски, Тренировка, Наско Сираков, Николай Костов

Старши треньорът на Левски Николай Костов все още не е получил нови попълнения. Трансферният пазар у нас затваря утре – 7 септември. На „Герена“ обаче нямат средства да плащат за играчи на други клубове. Затова и се оглеждат за свободни агенти. Наскоро те изпуснаха нигерийския нападател Сънди Адетунджи, който предпочете сръбския Чукарички, пише „Тема спорт“.

Николай Костов държи да подсили атаката. За върха й той разполага единствено с Рикаридиньо. В негово отсъствие на нея се въртят Ел Джемили, Роналдо и Фадига.

През лятото сините взеха само двама играчи, при това за халфовата линия. На „Герена“ пристигна офанзивният полузащитник Хасими Фадига и дефанзивният Дарлан. Вторият обаче заема квота за играчи извън ЕС – с него такива станаха 6.

Сините се оглеждаха и за десен бек, защото Жереми Петрис отказва да преподпише договора си, а няколко родни клубове следят изкъсо случващото се с французина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ