„ЦСКА най-накрая направи желания завой и се напрегна достатъчно. Искам да разкажа.“

7 Dni Sport04.09.2023
Гриша Ганчев,

Направеният в движение Берое продължава до голяма степен да е загадка за фенове и специалисти, като след силното начало на сезона дойде тежкият сблъсък с реалността и изразителните загуби от Лудогорец и ЦСКА. Заралии са много интересни и разчупени в атака, но малкото време за сработка в защита се усеща твърде сериозно.

Със сигурност на „Армията“ не са очаквали съботната победа да бъде постигната толкова лесно. Възпитаниците на Нестор Ел Маестро обаче заслужават похвали, защото за първи път от вече доста време насам направиха достатъчно, за да не оставят съмнение в превъзходството си. Треньорът отново потърси промяна чрез различна тактическа постройка и трябва да бъде насърчен за смелия си подход, след като получи доста критики за защитните действия срещу Черно море.

В Стара Загора той заложи на двама централни нападатели и ромб в средата на терена, а ЦСКА се настани в противниковата половина още от първите минути.

Червените бяха доста по-освободени в атака и опитаха повече и по-разнообразни неща спрямо предишните двубои. Неслучайно трите гола дойдоха по различни начини – след статично положение, ювелирен удар от дистанция и акция по крилото с остро центриране в наказателното поле…

Автор: Георги Василев / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ